Contingut

Ferms amb els nostres ideals

A Agropecuària Montgai, S.L., tenim una missió clara i inquebrantable: garantir i oferir als nostres clients un producte d’alta qualitat amb una traçabilitat absoluta. Creiem que cada etapa del cicle de vida del bestiar boví és crítica per a la qualitat final de la carn que produïm.

Un dels pilars de la nostra missió és el benestar animal. Dia a dia, treballem incansablement per ampliar i reformar les nostres instal·lacions, assegurant-nos que els nostres vedells rebin el millor tractament i confort possible. Un animal sa i feliç no només produeix carn de millor qualitat, sinó que també és una qüestió d’ètica i responsabilitat.

Col·laborem en la innovació i el progrés

Estem orgullosos de la nostra col·laboració de més de 20 anys amb l’IRTA, que ens ha permès ser pioners en la implementació de les últimes innovacions en la producció de carn bovina. Això significa que gran part de la recerca científica en l’àmbit boví s’ha realitzat a les nostres instal·lacions.

Els nostres valors, com la vocació de servei, la proximitat, l’atenció personalitzada, el compromís amb el benestar dels animals, el servei integral, la innovació i el lideratge en el món ramader de boví, són els fonaments que guien tot el que fem.

A Agropecuària Montgai, S.L., estem emocionats de compartir la nostra història i els nostres valors amb vosaltres. Us convidem a unir-vos a nosaltres en la missió de proporcionar aliments de primera qualitat d’una manera que sigui bona per a les persones, els animals i el medi ambient. Gràcies per ser part de la nostra història i confiar en nosaltres com a vostre soci de confiança.