BESTIAR
BOVÍ
Realitzem l‘engreix de vedells/es, on ens encarreguem de tot el procés des de que arriben a les nostres instal·lacions fins que són venuts als nostres clients.

RAMADERIA

RAMADERIA


RAMADERIA

Proporcionar vedells/es de la més alta qualitat mitjançant un procés d’engreix que destaca per la seva dedicació, experiència i amor pels animals.

L’inici de la seva història aquí comença a les nostres granges de lactància, on els vedells/es passen els seus primers dos mesos de vida. Aquesta etapa és crítica per al seu desenvolupament inicial i està supervisada amb cura per garantir un començament saludable.

Després d’aquesta fase inicial, els vedells/es passen a la fase d’engreix, una etapa igualment crucial en el seu creixement. Aquí, dediquem entre 8 i 10 mesos a assegurar-nos que aquests animals es desenvolupin de la millor manera possible per aconseguir la màxima qualitat.

Les nostres granges d’engreix són testimonis del nostre compromís amb el benestar animal. Hem dissenyat aquestes instal·lacions metòdicament, invertint recursos i coneixements per garantir que cada vedell tingui les millors condicions possibles mentre creix i es desenvolupa. Aquesta dedicació es tradueix directament en la qualitat excepcional de la carn que oferim als nostres clients.

Durant aquesta etapa, mantenim una vigilància constant de la salut i el benestar dels nostres animals. Apliquem protocols sanitaris de primer nivell per garantir que estiguin en les millors condicions possibles. La seva alimentació és d’igual importància, i els proporcionem un pinso especialitzat i llet amb pols nutritius de la màxima qualitat.

La fase d’engreix és un moment crucial en la vida de cada animal, i ens assegurem que comptin amb els millors estàndards de cures i alimentació per aconseguir un resultat excepcional. La nostra dedicació i experiència en aquesta etapa ens permet oferir productes de primera classe que satisfan les expectatives més exigents dels nostres clients.

A Agropecuària Montgai, S.L., som apassionats pel que fem i estem compromesos a proporcionar productes de qualitat insuperable.