AGROPECUARIA
MONTGAI
Descobreix la nostra historia, quins son els nostres valors i quina és la missió que tenim com a empresa familiar.

AGROPECUARIA MONTGAI

AGROPECUARIA MONTGAI

AGROPECUARIA MONTGAI

Agropecuària Montgai, S.L., és una empresa familiar amb arrels que es remunten als anys 90 i que ha experimentat un continu creixement generacional. La nostra història comença molt abans de la fundació de l’empresa, ja que la nostra família ha estat involucrada en l’agricultura i la cria de bestiar durant generacions. Avui en dia, estem orgullosos de comptar amb la quarta generació treballant amb nosaltres, la qual cosa reflecteix el nostre compromís i passió per aquest món.

A Agropecuària Montgai, S.L., ens dediquem principalment a l’agricultura i la cria de bestiar. La nostra activitat principal se centra en l’engreix de bestiar boví, amb l’objectiu de subministrar productes d’alta qualitat als nostres clients, que inclouen carnisseries i grans superfícies. La nostra llarga tradició a la indústria ens ha permès perfeccionar les nostres pràctiques i mantenir els més alts estàndards de qualitat en tots els nostres productes.

El que ens distingeix és la nostra constant cerca de l’excel·lència i la innovació en el nostre sector. Ens enorgulleix dir que sempre hem estat a la vanguardia de la implementació de les últimes innovacions a les nostres instal·lacions. Això no només ens permet mantenir alts nivells de producció, sinó també garantir el benestar òptim del nostre bestiar.

A Agropecuària Montgai, S.L., la passió pel que fem i el compromís amb la sostenibilitat ambiental són els pilars de la nostra filosofia empresarial. Ens esforcem per trobar formes cada vegada més eficients i respectuoses amb el medi ambient per dur a terme les nostres operacions.

Creiem que cuidar de la nostra terra i dels nostres animals és fonamental per garantir la qualitat dels nostres productes i per a les generacions futures. A més de proporcionar carn d’alta qualitat als nostres clients, també estem compromesos amb l’educació i la divulgació. Creiem que compartir el nostre coneixement i experiència en l’agricultura i la cria de bestiar és essencial per fomentar pràctiques sostenibles a la nostra comunitat i a la indústria en general.

La nostra història, passió i compromís amb la innovació i la sostenibilitat ens impulsen a ser líders en el nostre sector.

Estem encantats de servir als nostres clients i de contribuir al benestar de la nostra comunitat i del medi ambient.

ELS NOSTRES VALORS

ELS NOSTRES VALORS

ELS NOSTRES VALORS

La nostra vocació de servei a l’empresa

A Agropecuària Montgai, S.L., la vocació de servei no és només una paraula, sinó una filosofia que guia tot el que fem. Estem dedicats a oferir als nostres clients no només productes de primera qualitat sinó també un compromís enquadrant amb la seva satisfacció. Entenem les seves necessitats i estem aquí per satisfer-les de manera àgil i eficient. La nostra passió per la cria de vedells/es i la producció de carn d’alta qualitat és el motor que impulsa la nostra empresa cada dia.

Proximitat i atenció personalitzada

La proximitat és una part integral del nostre negoci. Som una empresa familiar amb arrels profundes a la nostra comunitat. Això significa que entenem les vostres necessitats i preferències locals. A més, oferim atenció personalitzada per assegurar-nos que cada client se senti escoltat i atès de manera individual. El vostre èxit és el nostre èxit, i treballem amb vosaltres de la mà per assegurar-nos que les vostres expectatives siguin superades.

Personal al servei diari de tots els vedells/es

El benestar dels nostres vedells/es és la nostra prioritat número u. Tenim personal dedicat i qualificat que es cuida dels animals diàriament. Aquesta atenció constant assegura que cada vedell visqui en les millors condicions possibles i es desenvolupi de manera saludable. Creiem que només amb un tractament individualitzat podem assegurar la seva salut i felicitat.

Servei integral que cobreix tot el procés productiu dels vedells/es

A més de la nostra dedicació a la cria i engreix de vedells/es, oferim un servei integral que cobreix tot el procés productiu. Des de la selecció inicial fins a la distribució final, tenim el control i la supervisió de tot el cicle. Això ens permet garantir la qualitat i la traçabilitat en cada pas del camí. La vostra confiança és el que ens impulsa a oferir aquest servei complet.

Pioners en innovació

A Agropecuària Montgai, S.L., no només seguim les millors pràctiques de la indústria, sinó que també les establim. Som pioners en innovació, invertint en les tecnologies més avançades i les pràctiques més sostenibles. La nostra col·laboració de més de dues dècades amb l’IRTA és una prova del nostre compromís amb la innovació.

Líders en el món ramader de boví

Després de més de dues dècades en el sector, hem aconseguit no només ser líders en la producció de carn bovina sinó també referents en la indústria ramadera en general. La nostra reputació de qualitat, responsabilitat i innovació ens situa com una empresa de renom en l’àmbit local i nacional. En resum, a Agropecuària Montgai, S.L., la nostra passió per la cria de vedells/es i la producció de carn d’alta qualitat es combina amb una dedicació implacable al servei al client. Us convidem a explorar el nostre món i a unir-vos a nosaltres en la missió de proporcionar aliments de primera qualitat de manera responsable i sostenible. Gràcies per ser part de la nostra història i confiar en nosaltres com a vostre soci de confiança.

La nostra missió

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra missió consisteix en garantitzar i oferir als nostres clients un producte d’alta qualitat amb una traçabilitat desde que el bestiar boví arriba a les nostres instal·lacions fins que surt d’aquestes. Dia a dia ampliem i reformem les nostres instal·lacions per poder oferir als nostres vedells/es el millor benestar possible. Cal destacar que fa més de 20 anys que cooperem amb l’IRTA per desenvolupar els mètodes més innovadors per la producció de carn. Gran part de la recerca científica en l’àmbit boví s’ha aconseguit i es treballa i a les nostres instal·lacions.