Contingut

Molt més que una simple empresa

Agropecuària Montgai, S.L., és molt més que una empresa agrícola ramadera. És una història de generacions que es remunta als anys 90, una passió per la cria de bestiar boví i un compromís inquebrant amb la qualitat i la sostenibilitat.

La nostra història comença amb una família que ja tenia una profunda arrelament en el món agrícola i ramader. Avui, amb la quarta generació treballant a les nostres instal·lacions, aquesta passió continua més viva que mai. Som una empresa dedicada a l’engreix de bestiar boví per subministrar als nostres clients, que inclouen carnisseries i grans superfícies.

El que ens fa destacar és el nostre compromís amb la innovació i el benestar dels nostres animals. Estem a la vanguardia de la implementació de les últimes innovacions per assegurar-nos que el nostre bestiar gaudeixi d’un òptim benestar, a la vegada que produïm carn d’alta qualitat.

Una família unida

A Agropecuària Montgai, S.L., també estem compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Treballem de manera constant per trobar maneres més eficients i respectuoses amb el medi ambient per dur a terme les nostres operacions. Cuidar de la nostra terra i dels nostres animals és fonamental per garantir la qualitat dels nostres productes i el futur de la nostra indústria.

Un cop exploreu la nostra història i els nostres valors, estem segurs que compartireu la nostra passió per la cria de bestiar boví i la producció de carn d’alta qualitat. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta missió de proporcionar aliments de primera qualitat d’una manera que sigui bona per a les persones, els animals i el medi ambient.