Contingut

Una passió portada a la professió

A Agropecuària Montgai, S.L., la nostra activitat principal és l’engreix de bestiar boví, però el camí des de la compra dels vedells fins a la producció de carn de qualitat és un procés meticulós que seguim amb passió i dedicació.

Quan els vedells arriben a les nostres instal·lacions als dos mesos d’edat, passen per una sèrie de processos importants. Són identificats, se’ls fa una valoració sanitària i se’ls aplica un protocol sanitari rigorós. A més, reben alimentació amb pinso de primera qualitat i llet amb pols nutritius

Cuidat intensiu cada día

La fase més crucial és l’etapa d’engreix, en la qual els vedells romanen entre 8 i 10 mesos a les nostres granges d’engreix d’alt nivell. Aquestes granges han estat dissenyades amb l’objectiu de proporcionar als animals una qualitat de vida òptima. Durant aquest temps, seguim aplicant protocols sanitaris de primer nivell i assegurant-nos que la seva alimentació sigui de la màxima qualitat.

A més de la nostra activitat principal, també som actius en el cultiu de diferents varietats agrícoles a les nostres terres per proporcionar aliment de gran qualitat als nostres animals. Aquesta pràctica ens permet controlar i garantir l’origen i la qualitat de l’alimentació dels nostres animals, així com contribuir a la sostenibilitat de la nostra indústria.

El resultat de tot aquest procés és la carn de qualitat excepcional que oferim als nostres clients. Cada peça de carn és el resultat d’anys d’experiència, investigació i compromís amb la producció responsable. Estem orgullosos de poder oferir un producte que no només satisfaci les expectatives dels nostres clients, sinó que també compleixi els més alts estàndards de qualitat i sostenibilitat.

Articles relacionats